Psykolog til angst-behandling

Lider du af angst? Så kan jeg hjælpe dig. Jeg er psykolog med speciale i angst, stress og depression, og jeg kan tilbyde dig den rette behandling. Jeg holder til i Valby og tager imod alle, der leder efter en psykolog til angst-behandling i nærheden af Frederiksberg eller i København.

Hvad er angst?

Vi kender som udgangspunkt alle til angst. Men hvis angsten er en irrationel oplevelse af fare, som forhindrer dig i at gøre de ting, du plejer, og ødelægger din livskvalitet eller dit arbejdsliv, så har du muligvis en angstlidelse.

En angstlidelse kan være meget ubehagelig og kan ramme som panikanfald uden varsel. Her forbereder kroppen sig på kamp eller flugt, hormonerne suser rundt i kroppen, og blodet dirigeres til hjernen og musklerne, som spændes.

Angst er en sund og naturlig reaktion, som forvandles til en destruktiv lidelse, hvis kroppens forsvarsmekanismer aktiveres hyppigt og uden reel ydre årsag.

Hænger fobi og angst sammen?

En fobi er angst for noget konkret. Det kan eksempelvis være:

En fobi kan også være af social karakter, som er kendetegnet ved social angst – angst for samvær med andre mennesker – og præstationsangst.

Fobier er heldigvis relativt nemme at behandle, fordi de er så konkrete og afgrænsede.

Hvordan kan du blive behandlet for angst?

Rammes du af angst, eller har du angst for at binde dig, er det vigtigt, at du får professionel hjælp til at lære at koble af og få nedsat dit alarmberedskab.

Dette så din krop kan regenerere og bygge op igen eventuelt suppleret med fysisk aktivitet i hverdagen, som ofte har stor effekt på angst og stress.


    Du kan få tilskud til behandling af angst hos psykolog

    Psykolog Fróði Debes har ydernummer, hvilket giver dig mulighed for at få tilskud til din behandling for angst hos psykolog. Det kan lade sig gøre, hvis du får en henvisning fra din praktiserende læge.

    Men du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte mig for behandling, hvis du er selvbetaler.

    Kontakt mig