Neuropsykologi i København

Ændringer af intellektuelle og personlighedsmæssige funktioner, som følge af hjerneskade, kan kræve store omstillinger i ens tilværelse. Livet foregår oftest på væsentligt ændrede forudsætninger, hvilket kan indebære en krævende og svær omstillingsproces. Disse ændringer skal de nærmeste også forstå og lære, hvilket tilsvarende kan være svært og frustrerende. Neuropsykologi kan være en del af løsningen.

 

Neuropsykologi | Der er hjælp at hente

Såfremt du selv kan nikke genkendende til ovenstående, kan det være en stor hjælp at tale med en psykolog. Hos Psykolog Fróði Debes i Valby, København, har vi mange års erfaring med at hjælpe folk gennem denne svære proces, og vi kender symptomerne, der ikke altid fremgår tydeligt.

Det kan have stor påvirkning, når man forsøger at finde en forståelse for egen eller et familiemedlems situation, eller når man søger nye, meningsfulde mål og perspektiver i sin tilværelse. Det kan også blot give sig til udtryk i, at man kæmper med at finde nye måder at gøre tingene på, hvor man forsøger at opbygge kompenserende strategier til støtte for den nye, mere sårbare eller svækkede funktion.

Undersøgelse og genoptræning med neuropsykologi

Man kan have brug for at få afklaret sine stærke og svage områder, bl.a. i planlægningen af en revalidering eller i forberedelsen til en pensionsansøgning. Her kan en neuropsykologisk undersøgelse, med brug af bl.a. standardiserede kognitive tests, være en uvurderlig hjælp til at få en grundig beskrivelse af ens mentale funktion og forudsætninger. Visse svækkede intellektuelle funktioner kan med fordel støttes eller afhjælpes gennem systematisk genoptræning, som vi med faglig ekspertise kan rådgive om.

Tøv ikke med at kontakte os

Lad os sammen finde dine stærke sider, således at din hverdag bliver lettere. Vi kan klinik i Valby, men hjælper klienter i hele København. Du kan ringe til os på telefon 51 77 22 80.